KÜ'de iş arama teknikleri anlatıldı

KÜ

Türkiye İş Kurumu Kırıkkale İl Müdürlüğü ve Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünce Üniversite konferans salonunda Üniversite son sınıf öğrencilerine yönelik olarak ortaklaşa İş Arama Becerileri semineri düzenlendi

CV HAZIRLAMA SUNUMU YAPILDI

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Muhammet Hekimoğlu yaptığı konuşmada Sürekli Eğitim Merkezi ile İş- Kur’un işbirliği ile mesleki eğitim kursları düzenleneceğini belirtti. İşsizlik Sigortası, İş kaybı Tazminatı, Ücret Garanti Fonu ve Kısa Çalışma Ödeneği konularında İş-Kur Şefi Bora İlkül; İş Arama Becerileri, Mülakat Teknikleri, İş Başvuru Talep Formu (CV)  hazırlama, KPSS konularında da İş Danışmanı Osman Göken tarafından sunumu yapıldı. Seminere öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

 

350 ÖĞRENCİ KATILDI

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veli Çelik, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Muhammet Hekimoğlu, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Nazife Yiğit, İşkur İl Müdürü Nazım Ulu,  Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Ertuğrul Karakaya, akademisyenler ve yaklaşık 350 öğrenci katıldı.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ